Kurser

Kurser

Vi erbjuder kurser och utbildning om upprättande och genomförande av detaljplaner och särskilt om exploateringsavtal och markanvisningsavtal inom ramen för Plan- och Bygglagens regelverk.

Vi erbjuder också utbildning för genomförande av infrastrukturprojekt med avseende på fastighetsrättsliga aspekter.

Du kan ta del av vår utbildning genom flera olika utbildningsinstitut. Vi kan också ordna en direktutbildning till företag, kommuner m fl.

Det är i första hand fördjupningskurser för dig som är van att arbeta med dessa frågor och vill fördjupa dig.

Vi kan också ta fram introduktionskurser för dig som inte är van att arbeta med dess frågor.

Samarbetspartners

SIPU är ett utbildnings- och konsultföretag som arbetar med kompetensutveckling av myndigheter, organisationer och företag i Sverige och internationellt.

 

https://www.sipu.se/

Insight Events Sweden (tidigare Informa IBC Sweden) startade sin verksamhet 1994 och genomför årligen ett flertal mässor, konferenser, kurser och utbildningar på den svenska marknaden. Våra tusentals deltagare är beslutsfattare från både privata näringslivet och offentlig sektor.

 

https://insightEvents.se

BG Institutes utbud inom utbildning och kurser för jurister täcker alla aktuella rättsområden. Med juridik som förtecken satsar vi stort på ett växande utbud av utbildningar och kurser för andra målgrupper. HR-sektorn och fastighetssektorn är två viktiga grupper, skattekonsulter, revisorer, byggbranschen och entreprenadsektorn är andra.

 

https://www.bginstitute.se/utbildning/

Intresserad av att veta mer?

Skriv in dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.