Stockholmskontoret får förstärkning

Maria Cederborg tillträder som ny affärsområdeschef för infrastruktur hos Torkel Öste!

 

Maria kommer senast från exploateringskontoret i Stockholm där hon de senaste 8 åren arbetat som projektledare för Hammarby sjöstad. Hon har erfarenhet från en rad olika samhällsbyggnads- och infrastrukturprojekt från sin tidigare roll som konsult på Svefa. Bland annat från uppdrag såsom Slussen, Mälarbanan samt Roslagsbanan. Nu kommer hon kliva in som ny affärsområdeschef samt konsult hos Torkel Öste Fastighetskonsulter AB.

I rollen som affärsområdeschef kommer Maria ha personalansvar för våra medarbetare och samtidigt hålla en nära relation med våra befintliga kunder inom infrastrukturområdet. Rollen innebär också att bevaka marknaden för nya uppdrag, se till så att företaget har tillgängliga resurser som kan möta marknadens behov m.m.

”Att få rollen som affärsområdeschef känns spännande, personalansvar är nytt för mig. Jag känner mig redo för rollen och ser fram emot att arbeta med mina nya kollegor. ”

Utöver rollen som affärsområdeschef kommer Maria gå in som konsult hos Trafikverket där hon ska arbeta som markförhandlare i projekt Ostlänken.

”Det ska verkligen bli kul att kliva in i ett infrastrukturprojekt igen. Inte minst som det är ett järnvägsprojekt. Är sedan tidigare lite av en järnvägsnörd.”