Torkel Öste Fastighetskonsulter AB firade 30 år i branschen med stort kalas!

För 30 år sedan den 12 september 1989 registrerades Torkel Öste Fastighetskonsulter AB som företag. För att fira detta bjöds kollegor, kunder och vänner, nya som gamla, in till ett event som bjöd på spännande föreläsningar och föredrag med ett avslutande mingel.

Dagen tog plats på Scandic Continental i Stockholm och inleddes med att alla hälsades välkomna av dagens konferencier Henrik Johnsson, programledaren och producent för bland annat Sommar i P1.

Därefter höll Julia Hedenström, Tenant & Partner, ett föredrag om sin framtidsspaning sett till vårt sätt att arbete och leva om ytterligare 30 år framåt.

Därefter tog Stefan Persson, bitr. förvaltningschef FUT, vid och berättade om projektet att bygga ut nya tunnelbanan samt några av dess utmaningar.

Efter pausen berättade Henrik om hur man skriver ett sommarprat där han tog upp konkreta tips på hur man bör och inte bör formulera det samt berättade glimtar från minnesvärda sommarprat och sommarvärdar.

Som påbyggnad för detta fick Torkel Öste sedan själv möjlighet att läsa upp sitt egenproducerade sommarprat.  Han tog med oss på sin resa under sina 30 år som företagsgrundare. Han berättade om hur hans intresse för tekniska ting föddes till liv i ung ålder, hur marknaden för konsultbolag i branschen hade förändrats sedan han själv startade sitt eget, nämnde några projekt som hade spelat en viktig roll i företagets historia och fört det framåt.

Han berättade även hur företaget nu gick in i en ny era med Martin Nord som ny VD och Viktoria Höglund som ny styrelseordförande och avslutade med hur stolt han var över företaget och alla som han tagit hjälp av på vägen.

Avslutningsvis spelades vinjetten till Sommar i P1 upp och alla lyssnade intensivt när Torkel läste upp inledningen till det sommarprat han just läst upp.

Därefter fick Martin Nord presentera sig, berätta kort om sig själv samt vilka större projekt företaget är delaktiga i idag. Avslutningsvis fick samtliga medarbetare på Torkel Öste Fastighetskonsulter resa sig upp och presentera sig med namn och roll inför alla gäster.

Sedan var det dags för det andra nya tillskottet på företaget att ta plats på scen, nya styrelseordförande Viktoria Höglund. Även Viktoria fick berätta om sig själv och sin bakgrund.

Därefter följde ett segment av ”heta stolen” mellan Torkel, Martin, Viktoria och Henrik där det ställdes frågor och diskuterades om företaget och branschen.

Dagen avslutades sedan med ett mingel för alla medarbetare och gäster.