Vi söker medarbetare

22 juni, 2017

LANTMÄTARE / SAMHÄLLSBYGGARE

Torkel Öste Fastighetskonsulter AB har levererat pålitliga konsulttjänster inom lantmäteri och samhällsbyggnad till myndigheter, kommuner och företag i snart 30 år och kommer fortsätta göra detta långt tid framöver.

Vill du arbeta med intressanta projekt inom stadsutveckling, infrastruktur och naturvård med fokus på kvalificerat kunnande inom fastighetsjuridik, fastighetsekonomi eller projektledning!

Vi kan erbjuda möjligheter till spännande utmaningar inom lantmäteri/fastighetsbildning, mark- och exploatering, fastighetsvärdering och projektledning. Vår ambition är att ta uppdrag i hela samhällsbyggnadssektorn som är utvecklande, utmanande och roliga.

Vi har intressanta utmaningar för såväl mycket erfarna personer som för den med mindre erfarenhet.

Vi har egna kontor i Göteborg och Stockholm och med våra associerade medarbetare har vi ett nätverk över större delen av Sverige.

Intresseanmälan och ansökan

Tycker du detta är intressant och har du högskoleutbildning inom lantmäteri/samhällsbyggnad så hör av dig till någon av oss per telefon eller mejl, eller skicka din ansökan med din meritförteckning till ansokan@fto.se.

Gärna så snarast som möjligt då vi har samtal och djupare intervjuer löpande.

Kontaktpersoner:

Torkel Öste, tel: 070 515 88 01 eller mejl torkel@fto.se

Susanna Collin, tel: 070 774 00 63 eller mejl susanna@fto.se

Välkommen att höra av dig!